logo
SrpskiEnglish

O nama

Transformišući se iz područja vojne industrije, u kojoj je razvojna funkcija bila dominantna, a kvalitet i pouzdanost proizvoda presudni, u komercijalnu industriju, Mikroelektronika A.D. je odlučila postati i ostati lider na komercijalnom tržištu, kao proizvođač orijentisan praćenju i ispunjenju zahtijeva krajnjeg korisnika, nudeći mu ne samo proizvode već i sistemska rješenja u skladu sa njegovim potrebama, a na bazi i dalje izuzetno jakog razvojnog potencijala i definisane politike upravljanja kvalitetom procesa.

U skladu sa opštim trendom brzog napretka društva i tehnologije, Mikroelektronika A.D. razvila je novu poslovnu filozofiju koju je implementirala u sve segmente svog poslovanja. Novi proizvodi postaju kompleksni, višenamjenski uređaji i sistemi, koji na više nivoa zadovoljavaju sve postojeće potrebe svojih kupaca, bez obzira na kategoriju kojoj pripadaju, a istovremeno kreiraju i neke nove potrebe i trendove koji predstavljaju krupan korak u budućnost.

Mikroelektronika A.D. danas nudi novu generaciju proizvoda koji se svojom funkcionalnošću i kvalitetom pozicioniraju među vodeće proizvode na svjetskom tržištu. Vrhunski kvalitet uređaja i usluga, preduzeće Mikroelektronika A.D. garantuje svojim visoko stručnim kadrovima, odličnom tehničkom opremljenošću, kao i dugogodišnjim prisustvom na tržištu.

Mikroelektronika A.D. je i prvi i najbolji domaći proizvođač fiskalnih sistema i rješenja za unapređenje vašeg poslovanja. Uređaji koje Vam nudimo razvijeni su i proizvedeni u saradnji sa vodećim evropskim proizvođačem fiskalnih sistema i opreme, preduzećem Datecs, koje je visoko pozicionirano na svim tržištima na kojima je nastupalo.

Sigurno je da je ovo kombinacija koja će da Vam pruži više od potrebnog i očekivanog. Mi vam nudimo partnerstvo koje sa sobom nosi inovativne ideje i omogućava da svoje poslovanje konstantno razvijate i unapređujete.

Iskoristite naše ideje, izaberite rješenja koja Vam odgovaraju i osvajajte nova tržišta!

pdfSIQ ISO9001:2008 sertifikati3.06 MB

pdfPolitika_kvaliteta.pdf525.81 KB

pdfPolitika_zaštite_životne_sredine.pdf476.17 KB