logo
SrpskiEnglish

Mikroelektronika danas

ME je do sada razvila, proizvela i implementirala na tržišu mnoge proizvode iz oblasti upravljanja potrošnjom električne energije.

Danas proizvodimo petu generaciju pomenutih sistema, koja je proizvedena na bazi najmodernijih mikroprocesora.

Naša najnovija rješenja predstavljaju spoj sofisticiranih softvera koji dvosmjerno komuniciraju sa centralnim inteligentnim uređajima za mjerenje i koncentratorima podataka, koji krajnjem korisniku pružaju potpunu kontrolu nad procesom mjerenja i nadgledanja potrošnje električne energije u svim parametrima, te smanjenje troškova i gubitaka u elektrodistributivnoj mreži.

ME stavlja poseban fokus na konstantno unapređivanje proizvoda i usluga, sa ciljem da kreiramo personalizovana rješenja koji će zadovoljiti sve specifične potrebe naših klijenata.

Naša je vizija da omogućimo potpuno personalizovan pristup upotrebi električne energije za svakog korisnika, pri čemu će biti zadovoljene sve potrebe za energijom na maksimalno efikasan način koji će umanjti sve troškove koji se vezuju za korišćenje energije.

ME danas predstavlja jednu matricu koja je sačinjena od procesa konstantnog unapređenja našeg portfolia, modernih tehnologija, proizvodnih kapaciteta i visoko kvalifikovanih i iskusnih ljudskih resursa, te eksternih saradnika.

Trenutno zapošljavamo 80 radnika raspoređenih u sektorima istraživanja i razvoja, finansija i administracije, marketinga, kontroli i upravljanju kvalitetom, SMT i finalnoj montaži i testiranju.

U samoj razvoju ME proizvoda učestvuje i preko 200 profesionalaca koji su dio naše mreže spoljnih saradnika, a koji su raspoređeni u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Sloveniji.

Za ostale poluproizvode koje smo razvili i za njih dizajnirali sve alate potrebne za proizvodnju, prvenstveno za plastične i mehaničke pozicije, danas koristimo razvijenu mrežu partnerskih kompanija kod nas i u inostranstvu.


ME u ponudi svojim korisnicima sa ponosom ističe sljedeće usluge:

  • Istraživanje tržišta i savjetovanje 
  • Razvoj specifičnih sistema i rješenja 
  • Implementacije različitih sistema 
  • Nadgledanje implementiranih sistema i procesa 
  • Održavanje implementiranih sistema 
  • Analizu prikupljenih podataka iz sistema 
  • Dizajn i redizajn poslovnih sistema sa aspekta upravljanja energetskim  tokovima